SciLor's Open Source Forums

Also visit my Website!
It is currently Fri Dec 15, 2017 2:15 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 8:22 pm 
hi scilor and all , i have a hd2 and i have the same problem but i can open a web page without problem. PS i tried with and without Gzip enabled any solution?? i'm sure it's a port issue (or hd2 specific problem?? ) thanks for the reply


Top
  
 
 
Online
The Adswinger

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: Too many!
Donated: Ad Posts


 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Wed Mar 24, 2010 8:53 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1467
Donated: free software
My (Tmob) HD2 works fine on Wifi and ActiveSync. If it also happening there, I have no clue why that happens.
If you are online of the Phones Data Network, a port issue it cannot be due to the search is a normal HTTP Request.

I would like to hear if you are on a data network or wifi or active sync. You may try active sync and the grooveshark(tm) website

SciLor

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 4:40 pm 
I have this same problem on my Dell Axim X30. There's just no response after trying to search :(


Top
  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 4:46 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1467
Donated: free software
Please check the Debug Log, Are you missing an internet connection? :(

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 4:56 pm 
SciLor wrote:
Please check the Debug Log, Are you missing an internet connection? :(

I am 100% sure I have a connection. I also get the Search Error: Cannot be displayed because of missing file etc. in my debug log.

EDIT: The file it wants is NETCFv35.Messages.EN.cab


Top
  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 8:12 pm 
Internet works just fine. Browsing and all other programs bounded by my internet connection through VodafoneNL seem to have no problem at all.


Top
  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 8:17 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1467
Donated: free software
Please try it over ActiveSync or Wifi, if it works than, it is a problem due to your provider that may blocks some ports or needs a special proxy. There cannot be any other problem as you internet connection isn't that easy(like wifi/active sync).

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Fri Mar 26, 2010 9:22 pm 
SciLor wrote:
Please try it over ActiveSync or Wifi, if it works than, it is a problem due to your provider that may blocks some ports or needs a special proxy. There cannot be any other problem as you internet connection isn't that easy(like wifi/active sync).

I'm already using wifi. I'll try activesync and report back though.

UPDATE: Just tried connecting via bluetooth network access though my laptop and still nothing. Grooveshark works fine on my laptop, though, so it's obviously not a connection issue.


Top
  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Mon Apr 05, 2010 5:46 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1467
Donated: free software
The Dell Axim X30 seems to be WM2003. Have you tried the PPC2003 Version?

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: GrooveShark HD2
PostPosted: Mon Apr 12, 2010 2:34 pm 
i have the same problem with hd2 and dutch vodafone.
i've had an n95 before my hd2 and i remember having the same issues with the lastfm client back then.
that was an issue with the vodafone proxy that just cut of the stream when it didnt like it.
i had different data connection set up for that back then... i had the normal "vodafone live" for browsing etc. and the "vodafone streaming" for streaming apps..
on the n95 it asked me which connection to use with every program i started.
i just cant find these settings in my hd2 (kinda new to the windows mobile thing ;) ) the connection is setup automatically.
but i think it might be related...


Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
template->_php_include(): File ./counter/foruminclude.php does not exist or is empty Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group