SciLor's Open Source Forums
http://forum.scilor.com/

parsing error connecting
http://forum.scilor.com/viewtopic.php?f=53&t=1948
Page 1 of 1

Author:  dfk [ Tue Oct 15, 2013 9:59 am ]
Post subject:  parsing error connecting

Code:
Debug Log
[10/15/2013 3:47:41 PM] Start reconnecting...
[10/15/2013 3:47:42 PM] Error: Reconnect unsuccessful - Unexpected character encountered while parsing value: h. Path '', line 1, position 1.

Hi, I added all the files to trusted and checked my firewall and allowed rules for it but still doesnt work. Any ideas?
Thanks.

Author:  swi7ch [ Tue Oct 15, 2013 3:07 pm ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

Having this same problem as of this morning.

Author:  SciLor [ Tue Oct 15, 2013 3:09 pm ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

viewtopic.php?f=54&t=724

Author:  januskopf [ Tue Oct 15, 2013 8:06 pm ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

Having the same problem... Here's my two log files.

Attachments:
File comment: api log
SciLorsGroovesharkApi.log [31.02 KiB]
Downloaded 108 times
File comment: downloader log
SciLorsGrooveDownloader.log [296 Bytes]
Downloaded 131 times

Author:  muerola [ Tue Oct 15, 2013 8:47 pm ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

same problem

Attachments:
SciLorsGroovesharkApi.log [31.02 KiB]
Downloaded 111 times
SciLorsGrooveDownloader.log [297 Bytes]
Downloaded 107 times

Author:  kevinyoki [ Wed Oct 16, 2013 4:06 am ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

I have this problem too.
turning off antivirus and firewall and running it as admin and debug mode did not fix.

Author:  dfk [ Wed Oct 16, 2013 9:51 am ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

Tried a new installation on another computer without firewall, antivirus, file blocker. Got a new error:
[10/16/2013 3:38:48 PM] Error: Reconnect unsuccessful - Object reference not set to an instance of an object.

Attachments:
SciLorsGroovesharkApi.log [31.13 KiB]
Downloaded 113 times
SciLorsGrooveDownloader.log [462 Bytes]
Downloaded 108 times

Author:  dfk [ Sat Oct 19, 2013 5:57 pm ]
Post subject:  Re: parsing error connecting

Scilor working fine after 0.4.12 update, thanks!

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/