SciLor's Open Source Forums

Also visit my Website!
It is currently Fri Aug 23, 2019 1:10 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: bitrate -1
PostPosted: Mon Jan 09, 2012 2:16 pm 
so i have seen you have implemented the birate feature but we have to make it in context menu probably because it loads the songs header how ever when we search for a music the bitrate appears with "-1" when we click fetch bitrate it appears so can you put a link "Check for bitrate" instead of appear -1

"Fetch bitrate" in context menu not in the base file...
"Start reconnecting" and "found x results" still appear in english.
command line window and updated windows should also be translated.
bitrate column not in base file also
"executing all download event" not it translate list
"length" column not in translate list

in the advanced search you should put a label identifying the text box i suppose that is the box bellow search results but if you put a label is better

start reconnecting and found x results still appear in English even if translated

music preview doesn't work, i have to go to debug mode to get t to work and i sometimes don't work also.

when enter debug mode the widow of the program should have in title -debug mode and start debug mode option disabled because we already are in debug mode

here are the logs when trying to preview music, if you see last line of SciLorsGrooveDownloader you see that i can preview just one time and when i can i close IE and try again and it doesnt work again so it sometimes work sometimes dont
music length why not appearing in all musics perhaps because it has to loads the music like with bitrate, so when we do fetch bitrate may catch also the music length...
but also it should load without that action


Attachments:
SciLorsGroovesharkApi.log [305.75 KiB]
Downloaded 114 times
SciLorsGrooveDownloader.log [570 Bytes]
Downloaded 90 times
Top
  
 
 
Online
The Adswinger

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: Too many!
Donated: Ad Posts


 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 4:49 pm 
are you working on this?


Top
  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 6:05 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1466
Donated: free software
Please be patient!
my current state ;)
Code:
v0.4.9q(2012-01-)
-Update: Portuguese language (thanks you hugo_luiten)
-Fix: "Start reconnecting" Should be translated at app start, too
-Fix: Various things now translatable.


I cannot fix the "listen on groove..." bug. Its a problem with your system!

The link is a nice idea, I think I will solve it this way. Also I want to combine that with the song length!

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sat Jan 14, 2012 6:20 pm 
ok.
dont forget about:

command line window and updated windows should also be translated.
bitrate column not in base file also
"executing all download event" not in translate list
"length" column not in translate list
and found x results not in translated
why when we change a language it reconnects?
in the advanced search you should put a label identifying the text box

why you say preview is a bug on my system have you seen the debug log i have try to preview some musics and log just write one on the last line so it dont catch the others why, try to understand why
why some musics dont has length and when we make a preview (when works!) we can see the length on GS web player, so we could fetch bitrate and music length.
what is included in Various things now translatable?
a light blue background would be good to understand what is the selected language:D
the text "are you sure?" when removing a song form download list not in translate list


Top
  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Thu Feb 16, 2012 7:10 pm 
Scusa se scrivo in italiano ma non conosco l'inglese....
Prima di tutto, grazie per il fantastico programma ;)

Per quanto riguarda il problema del "bitrate -1" state lavorando per risolverlo? Sarebbe fantastico sapere il bitrate di un brano ancora prima di scaricarlo :D

Ciao e complimenti ancora per il programma


Top
  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 1:05 am 
*bump*

Having the same -1 bit rate issues.

Everything else works great!


Top
  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sun Mar 04, 2012 3:18 pm 
Offline
The Developer

Joined: Wed Jan 13, 2010 11:56 pm
Posts: 1466
Donated: free software
If you want the bitrate, right click+fetch bitrate

_________________
My Windows Mobile and Windows Open Source Website:
www.scilor.com

Like my work? Donate!
Donation Website

My Programs:
grooveshark™.com Downloader, GrooveMobile, Fuel Blaster, Chameleon TicTacToe, QuickTap, WiMoBlue, Driving Licence Trainer, CodeSnippetViewer, Gesture Launcher, Fahrplanauskunft, GSensor Control


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: bitrate -1
PostPosted: Sat Mar 17, 2012 9:06 pm 
ok but the question is that appears when we make a search bitrate-1 you could put a link and on some musics it says loading bitrate failed and then appears in the log the 320kbps but before it says as failed. some other we click fetch bitrate and it simply dont do nothing.... see logs:

so it appears also with song preview sometimes it works sometimes not but in fetch bitrate it works always but says failed and then appears strange.

i have tested it on 3 computers all behaves the same way

i have read that you implemented and auto updater for the grovefix xml file will we be noticed about it when it updates? also the message that asks if we want to set the language to the system language must be translated.
serach filter must have a label and a button that opens a box explainning what it does because i havent understood yet.
changing language causes app to recconect


Attachments:
SciLorsGroovesharkApi.log [443.86 KiB]
Downloaded 88 times
SciLorsGrooveDownloader.log [686 Bytes]
Downloaded 87 times
Top
  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
template->_php_include(): File ./counter/foruminclude.php does not exist or is empty Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group